BikerBook – Bikerbook

Nogmaals welkom op BikerBook.

Wat is BikerBook?
Bikerbook.nl wil de gezelligste Nederlandse motorblog worden, met motornieuws, veel discussies en alle onzin wat ook maar iets met motoren te maken heeft uit zowel binnen- als buitenland. Je vindt er een prachtig arsenaal aan foto’s en videos van motoren, veel slap geouwehoer en nietszeggende nieuwtjes tot en met grote onthullingen. Ik ben momenteel flink in de opstartfase, dus alle tips, commentaren en klachten zijn welkom. Daarnaast zoek ik meer motorliefhebbers die het leuk vinden zo nu en dan een bericht te plaatsen in de stijl van de blog. Bedrijven in de motorbranche die hier hun ei kwijt willen: Dat mag, maar als ik het niks vind wordt het ook gemeld.

Veel plezier en kom weer eens langs.

20140615_180652 (Small)

Wie is BikerBook?
BikerBook wordt bestierd door een motorliefhebber in hart en nieren en geen afgestudeerde motor journalist. De spellingscontrole hapert daarom wel eens, ik post over motoren omdat ik het leuk vind.

Even voorstellen:
Nick-Triple: Geboren in het jaar 1983, Triumph en driecilinder fan en oprichter van BikerBook. Sinds 1999 actief in de motocross en komt (kwam) op clubniveau nog wel aardig in de rondte. Sinds 2012 eindelijk ook over gegaan op de weg kilometers op een Triumph Street Triple.

Wil je ook af en toe wat kwijt in de stijl van de site? Neem dan contact op via onderstaand formulier!

 

Home

Heb je suggesties, wil je ook af en toe wat posten, of wil je gewoon wat kwijt? Dan kan dat hier:

 

Your Name (Je moet)

Your Email (Moet ook)

Subject

Your Message

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]