Contact

tonale pas motorrijden in italie
Drie driecilinders bij de passo Tonale

Hoi, welkom op Bikerbook.nl. Wij zijn een groep motorliefhebbers die het leuk vinden om achter het laatste motornieuws aan te zitten, maar ook om ervaringen te delen. Zo vind je hier mooie motorroutes en wegen, prachtige motoren, gadgets en fun!

Wie we zijn:

Nick. Meneer Bikerbook himself. Werkend op technisch gebied in de online media en motorliefhebber. Momenteel een Triumph Street Triple 2008 en Yamaha YZ125 2005.

Jarno. De tweede man van Bikerbook. Werkend in de IT en natuurlijk motorliefhebber. Wat minder actief op het gebied van posten, maar vooral bezig met de hosting en updates. Momenteel een Triumph Street Triple RS 2017.

Robin. De derde man van Bikerbook. Werkend techneut en motorliefhebber. Vooral een neus voor gadgets. Momenteel een Aprilia Shiver 750 2007 en een Suzuki RM125 2000.

Jop. De vierde man van Bikerbook. Werkend in vastgoed en motorliefhebber. Doet wat op de achtergrond. Momenteel een MV Agusta Brutale Italia 2013.

Michael. De vijfde man van Bikerbook. Online marketeer en motorliefhebber. Levert advies op SEO en houdt ons scherp. Momenteel een Kawasaki Ninja 2005.

Heb je tips, tricks, klachten of een verzoek om te adverteren? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Lets Talk.

    Naam (Verplicht)

    Email (Verplicht)

    Onderwerp

    Bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.