Motorroute in Oostenrijk over de Hahntennjoch

- Advertentie -

In 2017 en in 2018 hebben we deze motorroute in Oostenrijk gereden. Je kan hem ook omleggen via de ‘Silvretta‘, maar dan mis je de kurkentrekker bij Arlberg. Wat een erg korte, maar leuke pas is waar je duizelig van wordt. In 2 kilometer krijg je 10 haarspeldbochten voor je kiezen.

De start is wederom bij Landal Brandnertal. En we benoemen het nog maar eens, dat is echt een leuke uitvalsbasis waar motoren droog in de garage kunnen staan. Bij iedere rondrit warm je weer op door af te zakken naar Bludenz. Zo zit je meteen in het ritme voor een mooie dag.

- Advertentie -

In tegenstelling tot andere tochten die we hebben gemaakt heeft deze minder lange aanrijdstukken, waarbij de Hahntennjoch wat deze motorroute aangaat wel het hoogtepunt is met zijn 30 kilometer aan afwisseling van alles wat leuk is op een motor. Toch word je tijdens het rijden van deze motorroute door minder bekende wegen toch ook wel verrast. En als je geluk hebt is het rustig op de weg bij Arlberg en kan je misschien wel een paar keer op en neer in de kurkentrekker.

De pas bij Arlberg geeft je in 2 kilometer 10 haarspelden te verduren. Geweldig!

Deze motorroute in Oostenrijk kan je zo downloaden via Myrouteapp voor ieder navigatiesysteem.

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd