Audi RR 05:11 concept bike

- Advertentie -

Audi RR 05:11 concept bike

Deze super strakke concept fiets vonden we online, helemaal in audi stijl en futuristisch ten top!Ontworpen door Damien Vizcarra en met behoud van de audi stijl straalt dit duitse monster klasse uit.

De Audi bike heeft een aparte naam RR 05:11, deze naam is net zoals het design moeilijk in een categorie te plaatsen. Vernieuwing verwachten we bij concept bikes en vernieuwing is er genoeg bij dit model. Als we goed kijken valt meteen de enkelzijdige voorwielophanging op die mooi verborgen wordt door een carbon paneel in audi r8 stijl, hierdoor lijkt het voorwiel een beetje te zweven. Een mono achterbrug die net als de rest van de fiets lekker “clean” oogt, een gigantische schijfrem in het voorwiel en verder twee kleine camera’s verwerkt in de handvatten in plaats van spiegels en een klein audi grilletje met felle witte leds die als koplamp dienen.

[kad_youtube url=”https://youtu.be/QsjU36x6gow” width=704 height=396 ]

Wat ons betreft heel heel erg mooi! Maar gaat hij ook daadwerkelijk in productie genomen worden, want de meeste concept’s blijven concept’s. En wat zullen de specificaties zijn, een traditionele verbrandingsmotor met veel cc’s? Of toch een hybride aandrijvings techniek, of misschien wel compleet electrisch aangedreven?En hoe zit het met de ketting e/o cardan aandrijving? De tijd zal het leren we houden het in de gaten.

[btn text=”Audi” tcolor=#0000FF thovercolor=#FFF link=”https://www.audi.com” target=”_blank”] & Youtube

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd

- Advertentie -