Circuitrijden Lelystad, dat moet je willen!

Circuitrijden Lelystad met Motoport Leeuwarden

Circuitrijden Lelystad is een aanrader om eens lekker je banden op te rullen! ‘Dat Mickey Mouse baantje, nog kleiner dan een indoor kartcircuit, je kan er niet eens naast elkaar rijden’. Een greep uit de vooroordelen over dit circuit in Lelystad die ik de afgelopen jaren heb gehoord. Na wat Youtube filmpjes te hebben gezien was ik snel om; Ik moet er ook rijden, want wat een onzin! Het circuit lijkt breed genoeg, er zitten afwisselende bochten in en een lekker recht stuk om je fiets door de versnellingen te jagen. Viavia hoorden we dat er een circuit-avond aankwam en voor een paar luttele tientjes mocht je 5 keer de baan op. Hier hoef je niet over na te denken, maar gewoon inschrijven en gaan!
Op 28-08-2017 was het eindelijk zo ver: ‘Scheuren zonder bekeuren’. Een geweldig leuke avond vol adrenaline, verbrand rubber en loeiende fietsen. You got to live it:-)! Mogelijk gemaakt door Circuitrijden Lelystad¬†en Motoport Leeuwarden. Nogmaals dank voor de topavond!

- Advertentie -

Je wil het eigenlijk niet horen, maar deze baan zal op korte termijn verdwijnen. Het terrein is namelijk gekocht door het vliegveld. Gelukkig hebben we de videos nog….

Heat 1 Groep 4

[kad_youtube url=”https://youtu.be/up74o0Pw3Ts” width=704 height=396 ]

Heat 2 Groep 4

[kad_youtube url=”https://youtu.be/pjU3xh4pFhs” width=704 height=396 ]

Heat 3 Groep 4

[kad_youtube url=”https://youtu.be/6v3lExDPrOY” width=704 height=396 ]

Tijdens de laatste heats hadden we last van het worstenvinger syndroom.. Daar heeft de camera dus niet aan gestaan ;-)…

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd