Advertentie

Jack van Gelder vraagt of hij Jeffrey Herlings de Max Verstappen van de motorsport mag noemen

EDIT: OK! VERSTAPPEN IS OOK GEWOON EEN KONING!

Toch nog wel een ‘klein beetje boos’ nu ik wederom op dit fragment stuit. Ik ga even op mijn toetsenbord rammen om er wat van te vinden.
Jack van Gelder tegen meervoudig wereldkampioen motocross: “Mogen we jou de Max Verstappen van de motorsport noemen?” Sorry? Bedoel je of je Max Verstappen de Jeffrey Herlings van de Formule 1 mag noemen soms? Dit wonderkind op twee noppenbanden heeft reeds vele records op zijn naam en al meer  gewonnen dan Max in zijn prille leven voor elkaar heeft gekregen!! Fragment was overigens al opgenomen voor Max zijn winst…. Alle respect en goedheid voor deze jonge Formule 1 held, maar kom op. Verdiep je in deze gast en toon meer respect voor deze motocrosser. Even die jongen naar een veel hoger voetstuk voor wat hij allemaal al voor elkaar heeft gekregen.
En GVD kap toch eens met het uitlichten van blessures.. Ja, het hoort er wel bij maar dagen afzien in de sportschool, op de racefiets / mountainbike / motor en het mentaal klaar zijn om twee keer 40 minuten voluit over een circuit te vliegen vind ik persoonlijk mooier om uit te lichten. Dit uiteraard nog naast het spectakel op het circuit. Het is nou eenmaal een minder grote sport dan voetbal en Formule 1, maar wel een van de zwaarste en spectaculairste…. Even je hoek in nondeju!

Waarom schreef ik dit ook alweer….. Goed, geen idee eigelijk. Misschien bedoelde Jack het helemaal niet zo en mogen we hem misschien wel de Francois Boulanger van de sportjournalistiek noemen?

Daarom maar even wat sfeerimpressies die er wel toe doen van Jeffrey Herlings om stoom af te blazen:

Nondeju nogmaals! Als je het fragment op je netvlies wil; even hierheen surfen waar ook het screenshot vandaan komt: Ziggo Sport

Fotogalery: KTM – Cudby Foto