Honda CRF450 2017, wat een beest

- Advertentie -

De Honda CRF450 2017, wat een beest feest

Hele mooie dingen! De Honda CRF450 2017 is bekend gemaakt…. De Jappen hebben er weer een  feestje van gemaakt en het model flink omgeschud. Momenteel voert deze motor de MXGP klasse aan met Tim Gajser. Ben benieuwd of dit model ook weer voorin meerijdt in 2017. De ambitie is er in ieder geval wel!

De motor heeft een helemaal nieuw aluminium frame met een andere geometrie waardoor de fiets een lager zwaartepunt heeft. Yamaha heeft dit onlangs (2015 als ik het goed heb) ook omgegooid en die schijnen erg fijn te sturen. Honda heeft het motorblok ook nog eens aangepakt en dit levert  11 procent meer vermogen op! De Honda CRF450 zal hierdoor van laag tot hoog in toeren soepeler lopen…

Ook zien we een nieuw bodywork op de motor wat net weer even wat strakker is dan afgelopen jaar. Standaard zit er nog geen elektrische starter op, maar die kan je er wel als optie op laten zetten.

Om alvast even warm te draaien kan je hier genieten van bewegende beelden:

[kad_youtube url=”https://youtu.be/pEKjE1Khx0c” width=640 height=480 ]

Voor de offroad rijders: De motor wordt ook gewoon weer geleverd met gloeiende spijkers en een kenteken waardoor het legaal is om er mee de weg op te gaan.

[kad_youtube url=”https://youtu.be/olOOZH4NMQs” width=640 height=480 ]

De verwachting is dat de Honda CRF 450 2017 vanaf december bij de dealers staan. Leuke kerst-tip dus.

Meer info: Honda

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd

- Advertentie -