Honda Navi, de oplossing voor chaotisch verkeer

India….. Dan denk je meteen aan superdrukke steden met gigantisch veel motoren en scooters en één grote chaos in het verkeer. En voor dat probleem is er alweer een oplossing van formaat in de vorm van de Honda Navi. Een futuristish ogend naked achtig ploffertje dat ook wel wat weg heeft van een scooter waar ze alleen de voetenplank van hebben gevuld met een tank.

Deze bijzonder kleine tweewieler van onze Japanse vrienden, de Honda Navi, wordt exclusief voor de motormarkt in India gebouwd. Het motortje heeft iets weg van de Honda Grom Msx 125 alleen heeft de Navi een 110cc motorblokje aan boord. De overbrenging wordt verzorgd door een automaat dus schakelen en koppelen is niet nodig en dat is natuurlijk heerlijk in het drukke stadsverkeer. 

De Honda Navi zal een klein prijskaartje van ongeveer €500 meekrijgen en is bedoeld voor de beginnende/ jeugdige motorrijders. De motor kan besteld worden via een android app en dat is helemaal van deze tijd dus. Als je hem in Europa wilt zoeken, succes want je vindt hem echt alleen ver buiten onze grenzen terug.

De Navi is leverbaar in drie soorten: Street, Adventure en off-road en vijf verschillende kleurstellingen. De Navi is helemaal in India ontworpen en vervaardigd.

Bron: Youtube