De Kawasaki Ninja 300 en Z300 nu “bijna” standaard als Performance Edition

Het is wat ouder nieuws van begin april, maar Kawasaki heeft aangekondigd tot en met 31 juli de 300CC modellen net even wat leuker aan te bieden. Dit doen zij door de Kawasaki Ninja 300 en de Kawasaki Z300 aan te bieden als Performance edition, met onder andere een carbon Akrapovic uitlaat en nog wat spulletjes. Die, een tanksticker bijvoorbeeld, wegen natuurlijk alleen niet op tegen de Akrapovic.

Kawasaki Ninja 300 historie

Jaren geleden creëerde Kawasaki met de sportieve hoogtoerige Ninja 250 een nieuw segment. Niet alleen jongeren werden door deze motor aangetrokken ook menig ervaren motorrijder herontdekte het plezier van ongecompliceerd motorrijden. Met de Ninja 300 heeft Kawasaki een waardige, sterkere en snellere opvolger in huis. Met de komst van de nieuwe Z300 is hiernaast een hele knappe naked neergezet.

Kenmerken van Kawasaki’s 300cc troeven:

– Een hoogtoerige en ongekend betrouwbare 2-cilinder motor
– Een breed koppel voor een geweldige souplesse en de zekerheid van een Assist & Slipper Clutch
– Sublieme stuureigenschappen en de beste vering
– Schitterend Kawasaki design en de meest hoogwaardige afwerking in hun klasse

Om Kawasaki’s positie in dit belangrijke segment verder te verstevigen en nog meer jongeren aan zich te binden komt Kawasaki met deze promotie. De Kawasaki Ninja 300 KRT Edition en Kawasaki Z300 Naked worden t/m 31 juli 2016 namelijk standaard uitgerust als Performance Edition!
Het Performance pakket maakt het sportieve imago compleet van deze snelle Kawasaki’s en de Akrapovič carbon uitlaat zorgt voor meer vermogen, meer trekkracht en een subliem donker motorgeluid! En natuurlijk poremt het ook mooi….Kawasaki Z300 Performance Edition 2016 Kawasaki Z300 Performance € 5.499,-
Inclusief:
• Akrapovic uitlaat Carbon
• Buddyseat cover in kleur
• Wheelrims
• Z-Tankpad
Het Performance Edition pakket kost normaal € 499,- dealer brengt slechts de opbouwkosten voor het pakket á € 99,- in rekening.

Kawasaki Ninja 300 Performance Edition 2016
Kawasaki Ninja 300 Performance € 6.149,-
Inclusief:
• Akrapovic uitlaat Carbon
• Smoke Windscherm
• Buddyseat cover in kleur
• Wheelrims
• Ninja Tankpad
Het Performance Edition pakket voor de Ninja 300 KRT kost normaal € 599,- dealer brengt slechts de opbouwkosten voor het pakket á € 99,- in rekening.

Meer informatie? Even surfen naar Kawasaki.nl