Kawasaki Z800. De naked met zijn robotisch / aggressief / futuristish design met goede stuureigenschappen en een lekker koppel bij ieder toerental (voor een 4 cilinder!) en de typerende Kawasaki “top-end rush”. Het succes van de Kawasaki Z800 zal komend seizoen een vervolg krijgen, want voor 2016 is de Z800 niet alléén maar verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. Dit model wordt ook nog eens standaard geleverd als super complete “Performance Edition”! Tja, wat houdt dat in zou je denken….? Geen kat in de zak deze keer!

Z tankpad:Z800 Z tankpad

De Z800 Performance Edition is standaard voorzien van een smoke windscreen (leuke plezierige gadget), een Z-tankpad (dat is het foto’tje hier boven de tekst) én een exclusieve Akrapovič uitlaat naar keuze in Carbon of Titanium! Dat behoeft geen uitleg, maar als je dit moet omschrijven zal het iets zijn van: Brooooooaappp! Leuk geintje vind ik zelf. Naast een fraaie donkere sound en de looks zorgt de Akrapovič ook voor circa 4pk extra topvermogen, 5,4 Nm extra koppel en een gewichtsbesparing van maar liefst 5kg. Leuke bijkomstigheden.

De 2016 Kawasaki Z800 Performance Edition staat nu in de showroom vanaf respectievelijk € 9.699,- Check het even bij de Kawasaki dealer of tijdens MOTORbeurs Utrecht (18 t/m 21 februari)!

hi_Z800 Promo Fotohi_MY16 Z800 Performance

Bron: Kawasaki.nl