Moto Guzzi V7 II 2015 uitgelicht

- Advertentie -

De Moto Guzzi V7 II is een motortje die zich nog relatief veel onder de radar beweegt. De V7 II is een nieuwe generatie die de lat op de veiligheid en de apparatuur verhoogt. Dit naar eigen zeggen van Moto Guzzi. De motor is uitgerust met een dual channel ABS-systeem en MGCT. Een hele mond vol, maar dit betekent “gewoon”:  Moto Guzzi Traction Control.
De nieuwe 6 versnellingsbak, verbeterde ergonomie en tal van andere veranderingen volledig te voldoen aan de verwachtingen in termen van esthetiek en rijplezier, waardoor de Moto Guzzi V7 II een nog leuker fietsje is sinds 2015.

moto guzzi v7 special rood

Deze 2015 uitvoering van de V7 heeft zoals gezegd een zesde versnelling, waarbij de eerste versnelling langer is geworden en de laatste twee korter. Een betere verdeling van het vermogen is hiervan het gevolg. Ook is de doseerbaarheid van de koppeling verbeterd, deze heeft nu een langer aangrijppunt en is lichter te bedienen.

Het blokkie is in 2015 mechanisch ongemoeid gelaten, maar hangt nu wel anders in het frame: tien millimeter lager, en vier graden scherper naar voren gekanteld. Hierdoor wordt het gewicht lager bij de grond gebracht en dat komt het stuurgedrag ten goede. Volgens Guzzi is meer ruimte voor je knieën de belangrijkste ruimte, en om dat nog eens aan te zetten zijn de voetsteps 25 millimeter lager gehangen. Nog meer ruimte voor je benen dus, en meer comfort. Je kan je nu wel afvragen hoe het met de grondspeling zit, omdat deze al niet erg ruim was zo is overal te lezen.

Toch blijft het een leuk model fiets, die helaas voor wat je er voor krijgt vrij prijzig is gezien er niet veel bijzondere onderdelen op zitten.
De meest basic versie, de Stone gaat weg voor 9.495 EU, de Special voor 9.995 EU en de Racer is maar liefst 10.895 EU.

[kad_youtube url=”https://youtu.be/PiFQjW1DltU” width=704 height=396 ]

moto guzzi v7 stone geelmoto guzzi v7 stone grijsmoto guzzi v7 stone roodmoto guzzi v7 racermoto guzzi v7 stone zwartmoto guzzi v7 special zwartmoto guzzi v7 special blauwmoto guzzi v7 specs

Bron: Moto Guzzi

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd

- Advertentie -