Advertentie

Triumph rolt door in Nerderland. Motor Centrum Rijen nu ook dealer

Motor Centrum Rijen treed toe tot het Triumph Motorcycles dealernetwerk, zo kregen wij te horen en dat is alleen maar mooi.
Op het moment wordt er hard gewerkt om de Triumph World Store showroom helemaal klaar te krijgen, waarmee ze de twaalfde dealer in Nederland worden. Langeveld daarover: “We kunnen niet wachten om motorrijders uit de gezelligste regio van Nederland kennis te laten maken met de iconische line-up van Triumph met al die prachtige nieuwe modellen. Als liefhebbers zijn we natuurlijk fan van Triumph, het is dan ook ècht een hoogtepunt in het bestaan van Motor Centrum Rijen dat we er nu dealer van zijn. Het beste woord om ons gevoel te omschrijven is dan ook absoluut ‘trots’!”

Ook de motorfabrikant is zeer ingenomen met de nieuw aangestelde dealer. Arnold Britstra, Area Sales Manager van Triumph Benelux lachend: “We zijn enorm blij met Motorcentrum Rijen omdat ze een zeer professionele motorzaak combineren met net zo veel passie voor motorrijden als wij. Daar komt bij dat ze in Rijen de klant altijd centraal stellen, en laat dat nou net dat zijn waar Triumph ook naar streeft. Mooi dat we elkaar zo kunnen versterken!”

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart organiseert Motor Centrum Rijen hun “GRAND OPENING”. Niet alleen is de nieuwe Triumph showroom dan klaar, ook kunnen mensen voor het eerst kennismaken met de nieuwe Street Twin en Speed Triple R. We gaan eens kijken of de agenda dan leeg is! Hieronder alvast een sfeer impressie.
Motorcentrum Rijen Showroom 1Motorcentrum Rijen Showroom 3Motorcentrum Rijen Showroom 2MC Rijen nu ook Triumph dealerMotor Centrum Rijen
Rijksweg 96
5121 RC Rijen
Telefoon 0161- 240066
www.mcrijen.nl