Advertentie

MV Agusta Dragster 800 Blackout debuteert in Verona

De MV Agusta Dragster 800 Blackout is een samenwerking tussen MV Agusta en Valter Moto Components (Valtermoto.it). Valtermoto maakt high end hebbedingen met de focus op race onderdelen. Hiernaast zijn zij officeel partner van de MV Agusta Reparto Corse Racing team. Ook heeft Tecnoart Sersan (tecnoartsersan.com) zijn steentje bijgedragen, zij zijn verantwoordelijk voor spuitwerk.

Uiteraard is de basis voor dit gewielde kunstwerk een Brutale 800 Dragster. De bedoeling was een ‘techno-cafe racer’.

De aankleding

Er zit veel spul op van Valter Moto Components. Onder andere ‘clip-on racestuur’, voetstepjes, olie tanks, benzinedop, kentekenplaathouder en knipperlichten. Qua gadget gehalte scoort hij ook erg hoog. Er zit namelijk een HD schermpje om achteruit te kunnen kijken die wordt gevoed door een camera net onder het staartje van de motor.
De grafische eigenschappen zijn het werk van William Melzi (Tecnoart) en legt het als volgt uit: Het definieert de omgang naar beweging met een klein beetje steampunk style op de tank en de naam Blackout maakt de identiteit compleet.
De uitlaat is van SC-Project en betreft de S1, gebruikt op Leon Camier’s F4 uit het SBK kampioenschap. Het logo is er met de hand op geschilderd……..

Mocht je in de buurt zijn: Je kan de motor bewonderen tijdens de Motor Bike Expo op de Valter Moto Components stand (10Z stand, Hal 6). Maak daar meteen even foto’s van de motor in het licht. Wel zo fijn….

Bron en fotos: MV Agusta

Dankzij advertenties surf je voor niets