MXGP MX2 2017 Season Preview

- Advertentie -

MXGP MX2 2017 Season Preview

Het is momenteel voorlopig het laatste weekend dat we het moeten doen zonder het WK motocross. Nog een week en dan valt het hek in Qatar voor de start van het WK MXGP MX2 2017.

- Advertentie -

Wie volgt Jeffrey Herlings op in de MX2? Is het Seewer, die snelle dude op de Suzuki? Prado de rookie in het Red Bull KTM team, of zijn meer ervaren teamgenoot Jonass? Zien we ineens outsider die de boel aanveegt met iedereen? Kan het zijn dat we een Nederlander hebben die snel en fit genoeg is om de lijst aan te voeren? Bogers is immers al niet meer onbekend met het podium. We hopen het natuurlijk wel, maar het wordt lastig.

In de MXGP wordt het in 2017 extreem spannend als de toppers blessurevrij blijven. We zien er veel kanshebbers voor de titel en veel ‘disruptors’. Daar bedoel ik snelle jongens die af en toe kunnen winnen mee. Als ik een hele voorzichtige voorspelling mag doen voor dit jaar dan wordt het deze:

  1. Jeffrey Herlings
  2. Tim Gajser
  3. Romain Febvre
  4. Antonio Cairoli
  5. Max Nagl
  6. Glenn Coldenhoff
  7. Kevin Strijbos
  8. Clement Desalle
  9. Evgeny Bobryshev
  10. Gautier Paulin

Kan het natuurlijk compleet mishebben, maar de eerste vier hebben absoluut de capaciteit om de titel te pakken. In dit lijstje vergeet ik zelfs nog de Dyker, Tonus, Simpson, van Horebeek, en een paar anderen die zo nu en dan met de top mee kunnen rijden. In ieder geval kunnen we in de volgende videos kijken wat iedereen te zeggen heeft.

MXGP MX2 Season Preview 2017 episode 1 en 2

[kad_youtube url=”https://youtu.be/-WEGJZ-hshI” width=704 height=396 ]

[kad_youtube url=”https://youtu.be/HCTVpXDkHks” width=704 height=396 ]

Bron en foto: MXGP Youtube

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd