MyRoute App

Tyretotravel

Nadat ik van deze ontwikkelaars ook de Routeplanner Tyretotravel gebruikte voor het uitzetten en het overzetten van tochten probeer ik nu gratis de app. Hoe vervelend is het namelijk om allemaal verschillende programma’s nodig te hebben voor bijvoorbeeld Garmin, TomTom, of gewoon een telefoon. Met het Tyretotravel programma hoef je niets anders te gebruiken voor het uitzetten, of inladen van je beste tochten waarna je ze op alle verschillende manieren kan opslaan zodat ze op iedere navigatie in te laden zijn.

- Advertentie -

Zie hier: http://www.tyretotravel.com/nl/
Wat ons betreft de beste freeware om je routes op ieder navigatiesysteem te activeren. Je kan ook voor een paar luttele euro’tjes meer een wat uitgebreider pakketje nemen. Reeds door ons getest en met tevredenheid in gebruik.

Wat propaganda van de Tyre site, maar daarom niet onwaar:
“TyreToTravel is het platform voor het zoeken, maken en delen van routes. En Tyre is het programma dat Google Earth/Maps met Tom Tom of GarminĀ integreert.
Het leven gaat niet om de bestemming maar om de reis.”

http://www.tyretotravel.com/nl/download-tyre/

[kad_youtube url=”http://youtu.be/jos_qLM93dU” width=404 height=300 maxwidth=404 ]

Inmiddels dus ook de Myroute app:

MyRoute-app_2

Nu ook de Myroute App / Tyretotravel-App. Via de app kan je gewoon een rondje kliederen, flierefluiten, of aan het gas hangen en dit meteen delen met de rest van de wereld die ook deze app geniet. Als je zelf ook erg happy bent met de afgelegde kilometers kan je hem uiteraard gewoon ook opnieuw rijden. Misschien wel om hem eens op de zondagmorgen net wat sneller te doen. De myroute basic app is gratis voor in ieder geval Android, maar ik dacht ook voor IOS. Probeer het vooral ook even uit! http://www.myrouteapp.com/

PS: Je kan de app hem ook gebruiken voor wandelen.

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd