Advertentie

Na de nodige teasers om de nieuwsgierigheid te prikkelen is er dan eindelijk een foto opgedoken van het concept model van de nieuwe MV Agusta F4Z Zagato.

Deze unieke fiets is ontstaan uit een samenwerken van MV & Zagato. Zagato is een italiaans design bureau, vooral bekend van auto’s.

Behalve dat het hier een 1000cc fiets betreft zijn er verder nog geen technische details bekend. Of en wanneer deze fiets in productie gaat zal naar alle waarschijnlijkheid afhangen van de reacties op de publieke launch. Die volgens de MV website op de kalender staat voor 4 september 2016

Tja.. wat moeten we ervan vinden. Hate it, love it or it needs a little time.

Persoonlijk ben ik nog niet zo kapot van het futuristische design van deze MV. Meestal ben ik dat wel direct van de andere MV modellen als de Brutale of de F3. Misschien had Zagato zich tot auto’s moeten beperken (of een leuke lamp, strijkijzer of burostoel..). Ik vermoed dat dit design voor de meeste mensen toch ietwat te vooruitstrevend is. Laten we hopen voor MV dat er nog een paar fanatieke verzamelaars zijn met diepe zakken want dat kan het noodlijdende MV wel gebruiken.

 

Teaser image F4Z Zagato
2nd Teaser MV F4Zagato
Concept image F4 Zagato 1000cc

 

Dankzij advertenties surf je voor niets