Pinlock Pulse brengt vernieuwing op gebied van veiligheid

- Advertentie -

We kennen Pinlock allemaal van onder andere het systeem tegen het beslaan van je helmvizier, maar nu hebben ze weer wat nieuws op veiligheids gebied de Pinlock Pulse een led vest maar dan net even anders en legaal.

pinlock 1

Motorrijden zal een stuk veilliger zijn met de nieuwe Pinlock Pulse want……. dit vest is zo ontwikkeld dat hij een eventuele val van de motorrijder herkent en dan de fel witte led verlichting automatisch inschakelt en laat knipperen zodat je goed zichtbaar bent. Hiermee voorkom je dat je door achterop komend verkeer overreden word omdat ze je niet zien in het donker, want als je eennmaal gevallen bent zit je niet meer op je verlichte motorfiets en bevindt je jezelf dus meteen in een gevaarlijke situatie. Over de de vraag of dit legaal is? Ja! want de verlichting brand niet bij het rijden maar alleen bij een eventueel ongeluk of een valpartij.

Als voorbeeld een foto van een eerder uitgebracht jack met led verlichting, deze is helaas niet toegestaan op de openbare weg (brandend).

pinlock 2

Pinlock biedt het systeem ook los aan aan kledingfabrikanten, zodat die het in hun kleding assortiment kunnen verwerken. Dus wie weet gaan we dit snel terug zien bij de grote merken ons lijkt het een goed idee en zeker niet overbodig met de drukte van al dat verkeer op de weg. Zodra we meer weten laten we dit uiteraard weten, dus check de website regelmatig!

Info:

[btn text=”Pinlock” tcolor=#FFF bcolor=#0000FF thovercolor=#FFF link=”https://www.pinlock.nl” target=”_blank”]

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd

- Advertentie -