Suzuki Extrigger nog in 2016 op de markt?

- Advertentie -

Suzuki Extrigger wellicht uitgebracht eind 2016?

Vlak na het debuteren van de Honda Grom in 2013 kwamen er verschillende ‘antwoorden’ uit Japanse hoek. Kawasaki introduceerde niet heel lang daarna zijn Z125, welke sinds kort op Amerikaanse markt is uitgebracht. Maar ook Suzuki toonde al in oktober 2013 het concept van de Suzuki Extrigger. Een klein motortje dat in bijna precies dezelfde hoek past als deze Honda Grom en de Kawasaki Z125 (pro).

- Advertentie -

Het grootste verschil tussen deze drie Japannertjes is dat de Suzuki een electronisch aangedreven motorfiets(je) is. Dit maakt ook het onderscheid tussen deze Suzuki en de Street-Magic. Het kleine brommertje dat verassend genoeg nooit echt is doorgebroken. Echte specificaties zijn nog moeilijk niet te vinden van dit model. Wel is het logisch dat de focus met dit model ligt op korte trips, stad-trips, pit-bike werk, of lekker geklooi op deze gemotoriseerde BMX.

Het mooie nieuws is dat diverse geluiden op het web beweren dat Suzuki het octrooi heeft ingediend voor dit model in Europa, China en de VS. Dit betekent dat een motor dan kort hierna in productie genomen zal worden. Als we het mogen geloven dan kunnen we dit model deze hersft / winter nog verwelkomen op de markt als 2017 modelletje!

Fotos: Suzuki

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd