Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme

- Advertentie -

Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme

De nieuwe Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme. Een motorfiets in het hart van het Street-segment met het hart van een Supersport-motor, namelijk dat van de Suzuki GSX-R750. De nieuwe Suzuki GSR750 ABS Street Xtreme is voor een sportieve look onder meer voorzien van een dikke titanium GP-uitlaat met uitneembare dB-killer en montage- en beschermdelen van carbon. En ook de standaard korte (wanneer is dit overal nou eens standaard!!) verlichte kentekenplaathouder, de heldere LED-mini-richtingaanwijzers en onderkuip maken het een prettig ogende motor.

- Advertentie -

De basis van het GSR blok wordt gevormd door het blok van de GSX-R750 Supersport. Hierbij zijn de nokkenasprofielen en de inlaatkanalen onder handen genomen voor een optimale gasrespons en een nagenoeg lineaire koppelkromme met een minimale uitstoot. Ook weer goed voor de Euro4 emissie ellende. Een nieuw uitlaatsysteem met servogeregelde SET-vlinderklep (Suzuki Exhaust Tuning) en een triangelvormige einddemper verhoogt bovendien de trekkracht in elk toerengebied.
Suzuki GSR750Z ABS Street Extreme Street detailsHet rijwielgedeelte van de GSR750Z ABS heeft een compacte bouw en een comfortabele sportieve zitpositie. Door de voorzijde van het zadel extra smal te maken is het gemakkelijker om bij een stilstaande motor een voet aan de grond te zetten. Een goudkleurige upside-down voorvork en schokdemper met progressief linksysteem maken het geheel compleet.
Suzuki Street Extreme GSR750 (4)suzuki GSR750 street extreme blauwSuzuki Street Extreme GSR750 (5)Suzuki GSR750  Street Extreme (3)

Ook als exclusieve Z-uitvoering

Suzuki biedt voor de GSR750 ABS Street Xtreme de keuze uit twee kleuren: matzwart en blauw met wat graphics. Voor € 400,- extra levert Suzuki de motor in een exclusieve Z-uitvoering. Deze is uitgevoerd in de bekende Suzuki Racing-kleuren blauw/wit en uitgerust met goudkleurige geanodiseerde voorvorkpoten, een matzilveren stuur, een rode veer van de achterschokdemper en een blauwe ketting.

Sportief, doch comfortabel

De Suzuki GSR750 ABS, die de basis vormt van de GSR750 ABS Street Extreme, biedt een sportieve, doch comfortabele zitpositie in combinatie met de power van het viercilinder motorblok van de GSX-R750, de grondlegger van het Supersport-segment. De geweldige rijbeleving is ongekend en typisch Suzuki. De prijzen van de Suzuki GSR750 ABS beginnen bij € 8.299,-.

SpecsSuzuki GSR750 Street Extreme specs

Al met al dus een grappig viercilinder modelletje die leuk is aangekleed en er ook nog eens goed uit ziet.

Bron en foto’s: Suzuki

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd