Suzuki presenteert 50 jaar vernieuwing

- Advertentie -

Suzuki presenteert 50 jaar vernieuwing 

- Advertentie -

Op de komende MOTORbeurs Utrecht toont Suzuki zijn geschiedenis met vijf klassiekers die bekendstaan om hun innovaties. Van de GT750 met waterkoeling tot de veel besproken en zeer krachtige Hayabusa. Bovendien beleven de Suzuki GSX-R1000 én de compleet vernieuwde Suzuki SV650 op MOTORbeurs Utrecht hun Nederlandse primeur! De Suzuki-stand bevindt zich in hal 7 (stand E010). MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari te bezoeken in Jaarbeurs Utrecht. 

De ultieme allrounder: SV650 ABS 

Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de nieuwe SV650 ABS gemakkelijk te besturen. Het op meer dan 60 punten verbeterde V-twin blok is het krachtigste en zuinigste in zijn klasse. Met Easy Start is één druk op de knop genoeg om de V-twin tot leven te wekken.Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650 ABS kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering.

Leverbaar vanaf: € 7.299,-

Bekijk de nieuwe Suzuki SV650 ABS [kad_youtube url=”https://youtu.be/PaCGeQjzxEk” width=704 height=396 ]

Suzuki 2016Suzuki 2016Suzuki 2016

Details:

Motorblok:

Suzuki heeft het 645 cc V-twin-motorblok op zestig punten verbeterd. Het vermogen is toegenomen tot 76 pk en het koppel bedraagt nu 64 Nm. Daarmee is de SV650 ABS de krachtigste V-twin in zijn klasse, zonder concessies te doen aan efficiëntie. Het benzineverbruik van 1 op 26 is lager dan welke concurrent dan ook. Bovendien voldoet hij aan de emissienorm Euro 4.

Rijwielgedeelte:

Een lichtgewicht frame is de ruggengraat van de SV650 ABS. Het draagt bij aan het lage gewicht van 197 kg. Door zijn compacte afmetingen en het lage gewicht is de SV650 ABS gemakkelijk te manoeuvreren. Dankzij de lage zithoogte van 785 mm kun je makkelijk met je voeten bij de grond.

Remsysteem:

Dubbele 290 mm remschijven vóór en een 240 mm remschijf achter zorgen voor maximale stopkracht. Het geavanceerde ABS van Nissin zorgt voor optimale controle. De ABS-sensor meet maar liefst 50 keer per wielomwenteling om stabiliteit te garanderen.

Easy Start System en Low RPM Assist:

Dankzij Suzuki’s slimme systemen kun je focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden. Door de nieuwe Low RPM Assist voelt de motor bij lage toerental ook zeer prettig aan. Ook optrekken gaat daardoor gemakkelijk en erg soepel. Met Easy Start komt de V-twin met één druk op de knop tot leven.

Styling:

De Suzuki SV650 ABS is sportief en gestroomlijnd. Dankzij de compacte afmetingen en slanke tank is de allrounder voor iedereen gemakkelijk en moeiteloos te besturen. De multireflector koplamp zorgt voor uitstekend licht. En om te zorgen dat andere weggebruikers jou ook zien, is de SV650 ABS voorzien van een high performance LED-achterlicht.

Instrumentenpaneel:

De SV650 ABS is voorzien van een modern LCD-instrumentenpaneel. Alle belangrijke informatie is in één oogopslag duidelijk af te lezen. De helderheid van het scherm is in zes standen instelbaar.

Kleuren:

Wit, zwart, rood en blauw.

ZmcbankJcpB

ZmcbankJyoB

ZmcbankJuoB

ZmcbankJqoB

 

GSX-R1000, the king is back!

Bekijk de nieuwe Suzuki GSX-R1000 [kad_youtube url=”https://youtu.be/rI6ZC74OkxE” width=704 height=396 ]

De Suzuki de GSX-R1000 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Elk moer en bout is onder de loep genomen en waar mogelijk zijn verbeteringen doorgevoerd. Mede dankzij de toepassing van MotoGP-techniek is het de krachtigste, snelste en lichtste GSX-R1000 ooit gebouwd. Zoals bij elke Suzuki staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De ervaring van het Suzuki Endurance Racing Team komt hierbij van pas, die dit jaar het World Endurance Championship won.

gsx1000 2016

999 cc vloeistofgekoelde viercilinder

Volledig nieuw aluminium frame Tractiecontrole met 10 standen S-DMS (Suzuki Drive Mode Selector) Quick Shift-systeem Launch Control Volledige ledverlichting SHOWA BFF-voorvork SHOWA BFRC Lite-achter schokbreker Full LCD-scherm.

ZeigejjJssCgsx 2016gsx 2016

[btn text=”suzuki” tcolor=#0000FF thovercolor=#FFF link=”https://www.suzuki.nl” target=”_blank”]

Wij gaan zeker even langs bij suzuki om deze motoren zelf even goed onder de loep te nemen. Houd de website in de gaten voor meer nieuws.

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd