Team Red Bull KTM Factory Racing Line-up MXGP 2017

- Advertentie -

Team Red Bull KTM Factory Racing Line-up MXGP 2017

Om dit team is het allemaal te doen in 2017. De lang verwachte overstap van Jeffrey Herlings naar de Koningsklasse van de motocross (de MXGP) is hier. Na zijn verdiende wereldtitel in 2016 in de MX2 is het tijd om te winnen in deze klasse. Herlings moet hiervoor niet alleen de concurrenten verslaan bij de andere teams, maar ook zijn teamgenoten zijn sterk. Naast hem rijden Glenn Coldenhoff, aka ’the Hoff’ en multikampioen van de MXGP Antonio Cairoli. Zie hier de Team Red Bull KTM Factory Racing Line-up MXGP 2017

- Advertentie -

Glenn Coldenhoff

The Hoff rijdt dit jaar voor het tweede jaar in de MXGP voor KTM en heeft het afgelopen jaar afgesloten op een zevende plek in het wk. Hopelijk heeft hij nog meer zijn draai gevonden op dit oranje kanon zodat we hem weer wat vaker op het podium zien. Succes!

Jeffrey Herlings

Het eerste jaar MXGP. Motorsport liefhebbend Nederland wacht in spanning af op de eerste resultaten. Kan hij wat hij kan op de MX2 machine ook nu? Het was niet uitzonderlijk dat Herlings op zijn lichtere motor snellere rondetijden klokte dan de MXGP klasse. Wat snelheid betreft zit het goed, maar de concurrentie is moordend dit jaar.

Antonio Cairoli

Zo lang al in de MXGP en al zo veel mogen winnen. Afgelopen jaren was de Italiaan nooit 100% door kleine blessures en heeft daardoor zijn titels tweemaal moeten afstaan aan rookies. Ik hoop echter dat dit jaar hetzelfde gebeurd, maar dan aan de rookie uit Brabant met nummer 84. Ook in 2017 rijdt Cairoli overigens op een 450 machine en laat hij de 350 in de schuur.

Fotos: KTM Ray Archer

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd