Triumph Tiger Sport, Voor iedere dag en iedere rit

Triumph Tiger Sport model 2016

Met de invoering van de nieuwe Triumph Tiger Sport heeft Triumph weer een goede motor geintroduceerd voor elke dag en elke rit. De nieuwe 2016 Triumph is ontworpen om te shinen in elk aspect van uw motorpersoonlijkheid – van woon-werkverkeer, gas hangen, touren, misschien wat onverharde paden en meer!Triumph Tiger Sport _RT bikerbook

- Advertentie -

    Next generation 1050cc triple motor met meer koppel en verbeterd brandstofverbruik
Bestuurder gerichte technologie, waaronder ride-by-wire gasklep en verschillende Modes
Multi-level traction control, cruise control en ABS als standaard
Verfijnd uitlaatsysteem
Slip koppeling voor de vermindering van de bestuurder vermoeidheid
Grippier voetsteunen, verstelbaar getint scherm en herontworpen spiegels
Hedendaagse nieuwe mat zwart of aluminium zilver

Triumph Tiger Sport RT bikerbookSuperieure aandrijving en besturing
De nieuwste evolutie van de Triumph Tiger Sport hangt veel samen met de iconische 1050cc triple motor. Er is veel gedaan om meer kracht te leveren door onder andere de geheel herziene verbrandingskamer te optimaliseren. De motor levert direct koppel en heeft een instant gasrespons dankzij een nieuwe ride-by-wire gasklep. De nieuwe, beter stromende uitlaat klinkt niet alleen beter, maar draagt ook bij aan een lager brandstofverbruik.

Technologie voor de rit
Zoals bij veel motoren tegenwoordig beschikt de Triumph over verschillende modes. Dit zijn er drie: Rain, Road en Sport. In de sport stand kan je het maximale karakter en de power van de driecilinder motor verkennen, terwijl de regenstand de motor verzacht en de totale vermogensafgifte vermindert. De road modus hangt hier een beetje tussenin en zal daarmee geschikt zijn voor het woon-werk rijden. Cruise control en een geheel nieuw dashboard, waaronder twee reis computers en een live brandstofmeter maken het plaatje compleet. Hiermee geeft Triumph duidelijke toegang tot alle informatie dat je maar wil.

Verminderen de druk van het rijden
De slip-assist clutch verlicht de handling van zowel woon-werkverkeer, als een avontuurlijke rit waardoor je langer kan blijven rijden mits je geen zadelpijn hebt natuurlijk. Dit nieuwe koppeling systeem is gekoppeld aan een zes versnellingsbak.Triumph Tiger Sport bikerbookDe Triumph Tiger heeft inmiddels veel fans over de hele wereld, dankzij de geweldige handling en uitstekende ergonomie. Daarbij is het gewoon een mooie motor met zijn enkelzijdige achterwiel ophanging en de dikke driecilinder waar Triumph al jaren mee scoort!

Bron: Triumph

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd