BearTek II Je smartphone & GoPro bedienen met je handschoenen

- Advertentie -

Beartek II. Bij het surfen kwam deze leuke gadget aan het licht, een leuke vernieuwende set bluetooth motorhandschoenen. Geen gek idee als je bedenkt dat steeds meer dagelijkse dingen via telefoons, tablets en andere tech producten gebeuren. En als men motorrijdt dan heb je al genoeg in je handen zoals je stuur bijvoorbeeld. Niet geheel onbelangrijk bij het besturen van je fiets, dus dit is misschien wel een leuke oplossing voor onze “gadget lovers”.

Beartek II

BearTek II: bedien je smartphone & GoPro met je handschoenen

Handschoenen met touchscreen vriendelijke vingertoppen bestaan al. Maar dan moet je nog steeds je smartphone tevoorschijn halen. En da’s niet echt handig. Zeker niet wanneer het koud is. Dan ben je zuinig op de warmte in je pak.

Om die reden introduceerde BearTek zo’n twee jaar geleden handschoenen waarvan de linker handschoen was voorzien van Bluetooth en wifi. Zo kon je een smartphone of GoPro camera nadat ie gepaired was met de handschoen op afstand bedienen. De nieuwe en verbeterde BearTek II heeft nog meer slimme voorzieningen.

Voor beide handschoenen geldt dat je ze aan het werk zet via de contact pad op de linker duim. Daarmee tik je op een van de zes touchpoints op de wijs-, middel- en ringvinger. Afhankelijk van welke touchpoint je beroert, wordt een actie in werking gezet op het gepairde mobiele apparaat.

Wanneer je de handschoenen gebruikt in Bluetooth modus, kun je je telefoon opnemen of door muziek scrollen. In de wifi modus kun je je GoPro bedienen. De handschoenen zijn hoe dan ook touchscreen vriendelijk.

Beartek II

 

Nieuwe eigenschappen

De BearTek II beschikt over een aantal nieuwe eigenschappen. Zo kun je wisselen tussen Bluetooth/telefoon en wifi/camera via een IOS/Android app.  In de eerste modus gebruik je de zes touchpoints om je telefoon te bedienen, in de andere modus de GoPro. Ook kun je zelf instellingen toewijzen aan een van de zes touchpoints in plaats van dat je het moet doen met de voorgeprogrammeerde instellingen.

De waterdichte handschoenen hebben nu ook een soort van feedback (trillen) wanneer je wordt gebeld. Daarnaast is er een designerkit die ontwikkelaars de mogelijkheid biedt zelf apparaten of apps te ontwikkelen die met de handschoenen kunnen ‘praten’. De accu van de eerste serie BearTeks werkt zo’n 80 uur, maar dat kan snel meer worden.

Donatie voor productie

Wanneer je geïnteresseerd bent in de BearTek II handschoenen kun je op Indiegogo een donatie doen van €89,-. Dan krijg je een paar thuisgestuurd als de productie wordt opgestart. Geen verkeerde deal als je weet dat de handschoenen een verhooprijs hebben van €200,-.

[kad_youtube url=”https://youtu.be/xlGwr_oKRaU” width=704 height=396 ]

[btn text=”gizmag” tcolor=#0000FF thovercolor=#FFF link=”https://www.gizmag.com” target=”_blank”]

[btn text=”anwb” tcolor=#0000FF thovercolor=#FFF link=”https://www.anwb.nl” target=”_blank”]

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd

- Advertentie -