Advertentie

Gadget: Dynamoto uit Australie

We hadden laatst ook al een innovatie, revolutie, of grote flop uit Australie. We gaan weer Down-Under. Het gaat nu niet over een helm, maar over iets waar velen van ons motorrijders last van ondervinden. Dynamoto helpt met het uit te schuur halen, of terugzetten van je motor zonder beschadigingen en rugklachten. De omafiets met gigakrat van moeders de vrouw staan altijd in weg. Het nodige zweet en spanning breekt al uit zodra je weer inschat dat je tenminste twintig keer moet steken voordat je op de motor kan zitten. Frustratie alom voordat je de tuin uitrijdt. Het scheelt dat het vaak alleen de deurpost is die aan bonken gaat en minder snel je motor. Toch is het altijd net even te veel werk als je het mij vraagt om het motor-uit-de-schuur-halen zonder te vloeken te volbrengen.

dynamoto-motorcycle-stand-double-set-ktmdynamoto-double-side-set-yamaha-R3Hoe werkt het?

Dynamotor heeft twee klemmen ontwikkeld waar je wat voor motor dan ook zo inrijdt. Klinkt allemaal als ‘Amazing Mike’ van TellSell, maar het kan zomaar werken. Dat kon daarmee ook trouwens… Anyway.  Als je motor eenmaal in de klemmen staat zwiep je hem zonder problemen tussen de grasmaaier en de hogedrukspuit. Dit gaat zo makkelijk doordat de wielen afzonderlijk van elkaar draaien. En er op de wielen ook nog een kleine wieltjes zitten: Een Omniwheel is geboren! Heerlijk gadget gehalte als je het mij vraagt.

dynamoto-motorcycle-storage-rotacaster_1024x1024
Het slimme wieltje met wielen die los van elkaar kunnen draaien.. Huh?

Alleen dan die prijs: 675 AUD.  Wat neerkomt op ongeveer 650 EU… Ex verzenden… Misschien is het een optie om in plaats van de Dynamoto gadget aanschaffen een Beun de Haas te huren die een bredere deur maakt in je schuur voor dit geld… Toch helmpje petje af. Het ziet er slim uit en we gunnen het iedereen die zoiets bedenkt. Chapeau en succes met het opbouwen van de business. De kickstarter fase is net voorbij voor Dynamoto dus de zwenkbok 2.0 is al op de markt.

Zie hier de zwenkbok 2.0 in werking:

Meer info: Dynamoto