Game trailer: Ride 4 komt in oktober 2020

Ride 4 - De motorgame voor liefhebbers

Een nieuwe versie van de motorgame Ride is onderweg. Ride 4 komt ergens in oktober 2020 uit en de game-makers laten je alvast even proeven aan deze gametrailer. Het ziet er op grafisch gebied weer veelbelovend uit en als de game-play niet teveel is veranderd zal het weer een succesnummer worden.

Als ervaringsdeskundige vanaf Ride 1 kan ik vertellen dat ze tot nu toe ieder jaar hebben verbeterd. Niet dat de eerste versie niet leuk was, in tegendeel, de game-play was altijd al dik in orde en zo ook de graphics. In Ride 3 zaten wel weer mooiere graphics dan de eerste en tweede versie, maar ook meer briljante motoren en nog mooier nagebouwde omgevingen voor de bucketlist van motorrijders. Volgens Milestone zou deze nieuwe release alles weer dik moeten overtreffen.

- Advertentie -

In Ride 4 kan weer een career mode worden gevolgd waarin je met ‘instapmodelletjes’ naar de top kan racen en de garage kan laten uitpuilen. Uiteraard met steeds mooiere motoren die je ook weer kan aankleden mits je genoeg geld bij elkaar hebt geracet. Verslavend! Het wordt deze keer wel wat moeilijker dan voorheen. Volgens de ontwikkelaar Milestone is de AI namelijk beter dan bij voorgaande versies. Dit AI systeem is zelfs omgedoopt tot A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent) die de tegenstander sterker dan ooit maakt.

In alle Ride versies zijn inmiddels miljoenen motorfietsen gekocht die al meer dan 200 miljard kilometer hebben afgelegd. Dat zijn indrukwekkende stats.

Bron / Foto Youtube Milestone

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd