Motor Veiligheid Gadgets van Bosch

- Advertentie -

Technische snufjes vs motor veiligheid

We zien het bijna overal terug bij de motoren van nu. Zo hebben we tegenwoordig vaak wheelie control, traction control, stability control en ABS. Vroeger had je aan een gashendel en een haperende rem genoeg voor een spannend ritje. Momenteel moet alles ruim boven de 100PK, boven de 1000CC, en een koppel waarmee je achter je motor alle sleurhutten van een gemiddelde vinex wijk met speels gemak naar Frankrijk rijdt. Het liefst nog met je apps die vertellen hoeveel je verbruikt en hoe ver je in de bochten heb gehangen met daarnaast allerlei electronica wat je op 2 wielen houdt.

Maar ok, klinkt allemaal wel leuk, maar het wekt toch nog een stukje argwaan nieuwsgierigheid. Zijn de motor veiligheid gadgets wat termen die zijn bedacht door de Marketing en Sales afdelingen, of werkt dit allemaal echt? Ik zag namelijk laatst gewoon het voorwiel fier omhoog gaan met wheelie control vol aan bij een vriend!

- Advertentie -

Tijd voor een korte kennis-sessie van de techniek hier achter. Als je de videos die Bosch en Motorcycle.com bekijkt dan begint alles een beetje te dagen en krijg je een idee bij deze tools die je wat langer laten genieten van een ritje.

[kad_youtube url=”https://youtu.be/IYKs1-Snur8″ width=704 height=396 ]

[kad_youtube url=”https://youtu.be/wgS0vSwb454″ width=704 height=396 ]

motor veiligheid gadgets bosch (1)motor veiligheid gadgets bosch (2)Meer info: Bosch

De foto van de post is geheel willekeurig en heb ik van: Ducati. Suggereert dus niet dat deze fiets deze gadgets heeft. Mocht je meer willen weten van deze prachtige motor, dan kan dat hier: Ducati Hypermotard Familie

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd