Yamaha My Garage app

- Advertentie -

Yamaha My Garage app

Yamaha heeft sinds enige tijd de My Garage app gelanceerd. Ik stuitte er zojuist op en ben meteen even gaan rommelen in de app(s). Let wel op voldoende ruimte op je telefoon, want ze zijn nogal groot de apps! Er zijn er 3 beschikbaar; voor ieder type mens motor 1.  Hierin kan je dus een Yamaha motor in elkaar swipen en 360 graden bekijken, én ook in 3d inspecteren. Dat is nog niet alles want je kan dit daarna meteen delen met je vrinden om te pochen! Dat moet je wel willen verwacht ik. “Uw op maat geconfigureerde bike komt tot leven voor uw ogen!”, aldus Yamaha.

Deze app is voor promotie, informatievoorziening en lekkermakerij een goede stap naar digitaal van Yamaha en iets wat meerdere merken zouden mogen doen. Zie hier het bericht van Yamaha zelf, en ook de link om ze in de app stores te bekijken / downloaden (als je op je mobiel loopt te surfen natuurlijk).

De features op een rij van de Yamaha My Garage app:

Vergelijk de prijzen van verschillende modellen en configuraties.
Maak foto’s vanuit elke hoek om te delen met vrienden en collega-renners voor feedback / advies.
Vul uw persoonlijke garage met uw droomfietsen.
Klaar om te rijden? Stuur uw specs rechtstreeks naar uw Yamaha dealer (Ik ben zo benieuwd wie dit daadwerlijk doet, laat het vooral weten!!)
Yamaha My Garage is nu beschikbaar in 3 verschillende toepassingen (Apps) – MT, Supersport en Sport.

Bron Yamaha

app yamaha my garage (7)app yamaha my garage (1)app yamaha my garage (8)app yamaha my garage (3)app yamaha my garage (4)

- Advertentie -

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd

- Advertentie -