2020 Hypernakeds | Ducati vs KTM vs Aprilia vs Kawasaki vs MV Agusta

Video - 2020 hypernakeds test

Hypernakeds zijn anno 2020 niet meer weg te denken uit het straatbeeld en blijven in populariteit toenemen. De mannen van Bennets Bike hebben 2 dagen de tijd om 5 werkelijk briljante parels in dit brute segment uit te proberen. En dan niet gewoon een rondje langs de velden, maar op de mooie wegen op SiciliĆ« en het daar gelegen circuit: Autodromo Pergusa. Wat een vervelende baan heb je dan…..

Als je niet de hele film door wilt: De Kawasaki Z-H2 is het prettigste op de weg en op het circuit is de Ducati Streetfighter V4 de snelste hypernaked. Een mooie quote, “Ducati heeft het voor elkaar om handelbare 200+ PK machine te leveren”.

- Advertentie -

De grootste verassing is wel de Tuono. Hoewel de motor de minste specs heeft overklast hij de rest weer met andere belangrijke elementen volgens de heren in de video. De Quickshift, de versnellingen en de standaard settings zijn goed voor op het circuit en op de weg en veel beter dan de andere 2020 hypernakeds. En dan te bedenken dat deze motor al bijna 5 jaar hetzelfde is en de tweede tijd neerzet.

Bron en foto: Bennets Bike Youtube

Nieuw

- Advertentie -

Gerelateerd