Advertentie

De #GETDUKED soap krijgt een vervolg. Tijdens de eerdere teaser was het ons niet helemaal duidelijk. Maar het zal bijna zeker om de KTM 1290 Super Duke R gaan. The ‘Beast’ wordt dus ge-upgrade.

Door de frames van de video klikkend zie je net als bij de eerdere teaser wat geconcentreerde techneuten aan een motor werken. Ditmaal wordt de motor even gestart en data geanalyseerd, maar nu worden er ook wat delen van de motor prijsgegeven. Als je sommige concurrenten bekijkt dan verwachten we dat ook KTM zijn zwaarste model in het naked segment heeft opgeschroefd.

Op enkele frames zijn erg duidelijk ‘wings’ te zien. Dit draagt bij aan het vermoeden dat er weer meer vermogen uit het blok komt. Je zal het waarschijnlijk nodig hebben om The Beast te kunnen temmen. Met de wings gaat KTM overigens dezelfde weg in als de evenknie van Ducati waar zelfs ‘biplane wings’ op zullen verschijnen.

Nog even wachten en dan weten we of we GETDUKED, of NOTDUKED willen zijn. Mooi circus in ieder geval waar we lekker in meegaan….

Video: KTM Youtube
Foto: The 1290 Beast KTM Media / Schedl R

Dankzij advertenties surf je voor niets